I always recommended BlueHost Reviews for my clients. How to find the best web hosting service for business websites.

Pentru Masura 1. DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII PENTRU ECO-TURISM ŞI AGREMENT CU PROFIL PISCICOL
Operatiunea 1.1 - Amenajarea de baze pentru ecoturism şi/sau agrement cu specific pescăresc.

Se largeste categoria de beneficiari eligibili cu institutii publice, UAT si alte organisme publice.

Astfel formularea:

"In cadrul acestei Operaţiuni sunt eligibili beneficiarii privaţi: Companii."

devine:

"In cadrul acestei Operaţiuni sunt eligibili beneficiarii privaţi: Companii si Beneficiari publici: U.A.T., instituţii publice locale, alte organisme publice."

Stimați EUROPARLAMENTARI,

ASOCIAȚIA PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ "PRUT - DUNĂRE" GALAȚI va adresează pe aceasta cale rugămintea ca mâine, 10 iulie 2013 să susțineți în cadrul Parlamentului European, Fondul Maritim European și de Pescuit - EMFF - a cărui misiune este aceea de a stopa pescuitul abuziv, refacerea și protejarea fondului piscol.

Asigurandu-vă de întreaga noastră disponibilitate de colaborare,

Cu deosebita considerație,
ASOCIAȚIA PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ "PRUT - DUNĂRE" GALAȚI, ROMANIA

http://ocean2012.eu/

Prelungire sesiune de depunere proiecte pentru Măsurile 1-6 din cadrul Strategiei de dezvoltare durabilă a zonei pescăreşti Prut-Dunăre din Judeţul Galaţi.

Vă informăm că, în conformitate cu decizia Consiliului Director a ADDPD Galati pentru implementarea Strategiei de dezvoltare durabilă a zonei pescăreşti Prut-Dunăre din Judeţul Galaţi, termenul pentru depunerea proiectelor aferente Măsurilor 1-6 se prelungeşte până în data de 12 august 2013, orele 14,30!
Astfel, a doua sesiune de cereri de proiecte pentru Masurile 1-6 din cadrul Strategiei de dezvoltare durabilă a zonei pescăreşti Prut-Dunăre din Judeţul Galaţi se desfăşoară în perioada 10 iunie 2013 – 12 august 2013.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea Măsurilor 1 - 6 din cadrul Strategiei mai sus menţionate sunt cuprinse în Ghidurile Solicitantului.

Pentru mai multe informatii: telefon0722 996 841, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sediu ADDPD Galaţi, str. Eroilor nr. 16.

Solicitare clarificare:

Intrebare referitoare la Masura 1, Operatiunea 1.2. "Amenajarea de trasee turistice tematice cu profil pescăresc" din Programul Operational pentru Pescuit :

- suntem un ONG cu profil turistic ce intentionam sa depunem un proiect pe POP, Operatiunea 1.2., prin care intentionam sa realizam un traseu cicloturistic de-a lungul zonei pescaresti "Prut-Dunare" Galati. Prin proiect intentionam sa amenajam un punct de informare turistica la intrarea in traseu, sa achizitionam biciclete pe care sa le inchiriem celor ce vor dori sa se deplaseze pe bicicleta pana la baltile din zona pescareasca pentru a pescui sau pur si simplu pentru a admira frumusetile locurilor. De asemenea intentionam sa achizitionam pe proiect o autoutilitara cu remorca pentru a scoate din traseu biciclistii din cateva puncte special amenajate pe traseu si a-i transporta la Galati, precum si pentru a interveni in cazuri de urgenta (traseul nu poate fi parcurs cu autoturismul). Ma intereseaza daca achizitia de biciclete si cea a autoutilitarei sunt cheltuieli eligibile pe proiect.

Raspuns:

Conform Hotararii Guvernului 442/2009 privind stabilirea cadrului general de implementare a măsurilor cofinantate din Fondul European pentru Pescuit prin Programul Operational pentru Pescuit 2007 – 2013, cu modificările şi completările ulterioare şi Ordinului Ministrului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale nr. 392/2009 privind aprobarea listei cu cheltuieli eligibile pentru proiectele finantate în cadrul Programului Operational pentru Pescuit 2007-2013, cu modificările şi completările ulterioare, achizitionarea unei autoutilitare nu este cheltuiala eligibila.

Achizitia de biciclete poate fi o cheltuiala eligibila in conditiile in care se argumenteaza cum contribuie la atingerea obiectivului masurii - de creare a infrastructurii necesare pentru practicarea ecoturismului şi agrementului, în scopul valorificării turistice a resurselor locale legate de sectorul piscicol, dar si la atingerea prioritatilor si obiectivelor strategice.

ADDPD Galati anunta deschiderea sesiunii a doua de depunere de proiecte in cadrul Strategiei de Dezvoltare Durabila a Zonei Pescaresti Prut-Dunare Galati in perioada 10.06.2013 - 12.07.2013, intre orele 10,00-14,00.

La intocmirea proiectelor se va tine cont de Corrigendumul si clarificarile publicate pe site.

Descarca documentul

Masuri Eligibile

b1

Obiective

b2

Plan de activitati

b3

Componenta teritoriului

b4

Copyright © 2018 FLAG Galati. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.