I always recommended BlueHost Reviews for my clients. How to find the best web hosting service for business websites.

Solicitare clarificare:

Intrebare referitoare la Masura 1, Operatiunea 1.2. "Amenajarea de trasee turistice tematice cu profil pescăresc" din Programul Operational pentru Pescuit :

- suntem un ONG cu profil turistic ce intentionam sa depunem un proiect pe POP, Operatiunea 1.2., prin care intentionam sa realizam un traseu cicloturistic de-a lungul zonei pescaresti "Prut-Dunare" Galati. Prin proiect intentionam sa amenajam un punct de informare turistica la intrarea in traseu, sa achizitionam biciclete pe care sa le inchiriem celor ce vor dori sa se deplaseze pe bicicleta pana la baltile din zona pescareasca pentru a pescui sau pur si simplu pentru a admira frumusetile locurilor. De asemenea intentionam sa achizitionam pe proiect o autoutilitara cu remorca pentru a scoate din traseu biciclistii din cateva puncte special amenajate pe traseu si a-i transporta la Galati, precum si pentru a interveni in cazuri de urgenta (traseul nu poate fi parcurs cu autoturismul). Ma intereseaza daca achizitia de biciclete si cea a autoutilitarei sunt cheltuieli eligibile pe proiect.

Raspuns:

Conform Hotararii Guvernului 442/2009 privind stabilirea cadrului general de implementare a măsurilor cofinantate din Fondul European pentru Pescuit prin Programul Operational pentru Pescuit 2007 – 2013, cu modificările şi completările ulterioare şi Ordinului Ministrului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale nr. 392/2009 privind aprobarea listei cu cheltuieli eligibile pentru proiectele finantate în cadrul Programului Operational pentru Pescuit 2007-2013, cu modificările şi completările ulterioare, achizitionarea unei autoutilitare nu este cheltuiala eligibila.

Achizitia de biciclete poate fi o cheltuiala eligibila in conditiile in care se argumenteaza cum contribuie la atingerea obiectivului masurii - de creare a infrastructurii necesare pentru practicarea ecoturismului şi agrementului, în scopul valorificării turistice a resurselor locale legate de sectorul piscicol, dar si la atingerea prioritatilor si obiectivelor strategice.

Masuri Eligibile

b1

Obiective

b2

Plan de activitati

b3

Componenta teritoriului

b4

Copyright © 2020 FLAG Galati. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.