I always recommended BlueHost Reviews for my clients. How to find the best web hosting service for business websites.

Prelungire sesiune de depunere proiecte pentru Măsurile 1-6 din cadrul Strategiei de dezvoltare durabilă a zonei pescăreşti Prut-Dunăre din Judeţul Galaţi.

Vă informăm că, în conformitate cu decizia Consiliului Director a ADDPD Galati pentru implementarea Strategiei de dezvoltare durabilă a zonei pescăreşti Prut-Dunăre din Judeţul Galaţi, termenul pentru depunerea proiectelor aferente Măsurilor 1-6 se prelungeşte până în data de 12 august 2013, orele 14,30!
Astfel, a doua sesiune de cereri de proiecte pentru Masurile 1-6 din cadrul Strategiei de dezvoltare durabilă a zonei pescăreşti Prut-Dunăre din Judeţul Galaţi se desfăşoară în perioada 10 iunie 2013 – 12 august 2013.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea Măsurilor 1 - 6 din cadrul Strategiei mai sus menţionate sunt cuprinse în Ghidurile Solicitantului.

Pentru mai multe informatii: telefon0722 996 841, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sediu ADDPD Galaţi, str. Eroilor nr. 16.

Masuri Eligibile

b1

Obiective

b2

Plan de activitati

b3

Componenta teritoriului

b4

Copyright © 2021 FLAG Galati. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.