Avand in vedere actualizarea ghidurilor solicitantului aferente Strategiei de dezvoltare durabile a zonei pescaresti Prut Dunare Galati pentru sesiunea iunie 2014, in elaborarea proiectelor se va tine cont ca:

1. Activitatile, rezultatele (inclusiv locurile de munca create/mentinute), cheltuielile, etc sunt cele mentionate atat in ghidurile de finantare, versiunea iunie 2014 cat si in corrigendum-urile 1-4 postate pe site-ul www.flagalati.ro

2. In verificarea conformitatii administrative, a criteriilor de eligibilitate, a celor tehnice si financiare vor prima cerintele din ghidul solicitantului, versiunea iunie
2014 tinand cont side corrigendum-urile 1-4.

3. Pentru proiecte de tip soft (proiecte fara investitii) nu este necesar prezentarea de documente care sa dovedeasca proprietatea/ administrarea/ concesiunea/ folosinta gratuita a terenurilor/ imobilelor a locului unde se implementeaza proiectul. Pentru aceste proiecte, in grilele de verificare, acolo unde se face referire Ia aceste documente, se va bifa ,nu este cazul".

4. Achizitiile de bunuri trebuie sa fie identificabile in spatiul/locatiile de implementare a proiectului (Ia data contractarii trebuie sa existe o locatie clara in aria eligibila, chiar daca e cazul unei inchirieri de spatiu)

Ataşamente:
Download-ează fișierul (Corrigendum_5.pdf)Corrigendum_5.pdf[ ]949 kB

Masuri Eligibile

b1

Obiective

b2

Plan de activitati

b3

Componenta teritoriului

b4

Copyright © 2022 FLAG Galati. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.