- Viziunea si obiectivul general al strategiei
- Scurta sinteza a concluziilor diagnosticului teritoriului
- Viziunea de dezvoltare a Zonei Pescaresti din judetul galati
- Obiectivul general al Strategiei de dezvoltare a Zonei Pescaresti din judetul Galati
- Prioritatile si obiectivele strategice
- Prioritatea 1
- Prioritatea 2
- Prioritatea 3
- Matricea priorităţilor şi obiectivelor de dezvoltare
- Masurile strategice
- Masura 1
- Masura 2
- Masura 3
- Masura 4
- Masura 5
- Masura 6
- Relationarea prioritati – obiective - masuri
- Fisele masurilor
- Masura 1
- Masura 2
- Masura 3
- Masura 4
- Masura 5
- Masura 6
- Calendar de implementare
măsuri / operaţiuni |
2012 |
2013 |
2014 |
2015 |
|||||||||||||
I |
II |
III |
IV |
I |
II |
III |
IV |
I |
II |
III |
IV |
I |
II |
III |
IV |
||
Măsura 1. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amenajarea de baze pentru ecoturism şi/sau agrement |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amenajarea de trasee turistice tematice |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amenajarea în scop turistic a unităţilor de acvacultură şi/sau procesare |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amenajarea unităţilor turistice cu funcţiuni de cazare şi alimentaţie publică cu profil pescăresc |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Măsura 2. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Certificarea calităţii produselor şi serviciilor locale din sectorul pescăresc |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Utilizarea tehnologiei, inovaţiei şi informaţiei pentru dezvoltarea sectorului pescăresc |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Măsura 3. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Îmbunătăţirea condiţiilor de desfăşurare a activităţii pescarilor profesionişti |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dezvoltarea unităţilor de procesare tradiţională a peştelui (inclusiv artizanat alimentar) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Măsura 4. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Modernizarea mijloacelor de transport al peştelui proaspăt şi produselor din peşte |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Promovarea produselor şi serviciilor locale şi tradiţionale legate de pescuit şi acvacultură |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Utilizarea informaţiei pentru dezvoltarea sectorului pescăresc |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Infrastructură pentru comercializarea produselor pescăreşti |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Măsura 5. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Promovarea oportunităţilor de dezvoltare a activităţilor economice locale |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cursuri de calificare şi pregătire a resurselor umane locale |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Activităţi de promovare şi conştientizare a specificului pescăresc local |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Măsura 6. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Campanii de educare şi conştientizare privind protecţia mediului |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Promovarea acvaculturii organice |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amenajarea unităţilor muzeale şi a expoziţiilor pentru promovarea turistică a patrimoniului material şi imaterial al zonei pescăreşti |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Acţiuni de restabilire a potenţialului de producţie a speciilor piscicole cu valoare comercială |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
#################